Camera

Altijd en overal kunt u de beelden van uw beveiligingscamera zien via computer, tablet of smartphone met internet. Voor particulieren, bedrijven, als extra oogje bij de kinderen of in de zorg.

Een cloud camera

Easy2Begin zoekt met u de ideale oplossing voor het MKB zoals winkels, horeca, praktijken en kantoren. Maar ook voor particulieren thuis. Live view en opgeslagen beelden terug kijken in HD kwaliteit via uw computer of smartphone. Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen camera en opslag.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Veilige opslag in de cloud (met abonnement)

Wij slaan uw camerabeelden veilig op in een professioneel datacenter. U heeft een persoonlijke inlogpagina waar u uw beelden kunt bekijken. Er is geen kans dat u de beelden kwijt raakt doordat uw videorecorder gestolen wordt of kapot gaat. U kunt zelf kiezen hoelang u de beelden wilt bewaren. Wij bekijken wat in uw situatie het handigst is.

Background image

Background image

Opslag op een recorder of NAS-server (geen abonnement nodig)

De beelden worden op een recorder of NAS-server opgeslagen. Deze staat bij u in huis of het bedrijf. Zodra de schijf vol is, wordt deze weer overspoeld. U kunt ook hier de beelden terugkijken en meekijken via pc, smartphone of tablet. De beelden kunnen ook worden opgeslagen.

Opslag op SD kaart (geen abonnement nodig)

Voordeel van de IP-camera met SD kaart is dat u hiermee kosten kunt besparen. U hoeft geen NAS of recorder aan te schaffen om de beelden op te slaan. Ook wanneer uw internet niet zo’n hoge snelheid heeft, kunt u deze beveiligingscamera’s gebruiken. Wanneer u de beelden wilt zien, kunt u deze via uw pc terugkijken. Beelden die u niet opslaat worden automatisch overschreven zodra de SD kaart vol zit.

Easy2Begin configureert de camera en installeert deze op uw locatie. Wanneer u wilt, kunt u ook zelf de installatie doen. Wij leveren alles plug and play aan.