Met Delta zakelijk glasvezel internet en Easy2Begin

onderneem je met gigasnel en stabiel internet!

Gigasnel zakelijk glasvezel internet voor ondernemers!

Ligt er op jouw bedrijventerrein een glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk of Glasvezel buitenaf of zijn ze van plan dit binnenkort aan te leggen? Dan kan ook jouw bedrijf profiteren van eersteklas zakelijke internetverbindingen van DELTA Zakelijk glasvezel. Met een DELTA Zakelijk glasvezelinternet heb je de beschikking over een uiterst stabiele verbinding. Internet via glasvezel kent immers geen pieken en dalen en wij zorgen ervoor dat het je qua internet aan niets ontbreekt. Jij en je collega’s kunnen dus ongestoord werken.

Expert in zakelijk glasvezel

DELTA Zakelijk is expert in zakelijke internetverbindingen en levert abonnementen op honderden bedrijventerreinen. Ze beschikken over een eigen Network Operations Center (NOC) dat 24 uur per dag, 7 dagen per week het netwerk bewaakt en ingrijpt als dat echt nodig is. Daardoor kunnen zij een beschikbaarheid garanderen tot 99,9 procent op jaarbasis. De helpdesk is 24×7 bemand en staat afhankelijk van je SLA ook buiten kantoortijden tot je beschikking.

Kies voor gigasnel zakelijk glasvezelinternet in Spijkenisse

(Actie verlengd t/m 31 maart a.s.)

DELTA Netwerk gaat binnenkort bedrijventerreinen in Spijkenisse voorzien van glasvezel.

Dat is goed nieuws, want voor iedere onderneming heeft DELTA Zakelijk een passend aanbod voor gigasnel, stabiel en veilig glasvezelinternet. Met de abonnementen van DELTA Zakelijk via Easy2Begin ben je ervan verzekerd dat jij en je collega’s altijd ongestoord en veilig kunnen werken. 

Sluit daarom vandaag nog een abonnement af en ervaar met jouw onderneming het supersnelle en stabiele glasvezelinternet van DELTA Zakelijk. En sluit je voor 31 maart 2023 een abonnement bij ons af dan betaal je geen vastrechtvergoeding t.w.v. 1.570,25.

Bel direct met Easy2Begin 010-7600136, dan regelen we het gelijk.

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden