VoIP

De voordelen van VoIP cloud zijn eindeloos. Met een virtuele telefooncentrale bespaart u op een flink aantal zaken. Denk aan apparatuur, licenties en vaak kostbare onderhoudscontracten. En dan hebben we het nog niet eens over de belkosten, die stukken lager liggen. Meer mogelijkheden en ook nog eens goedkoper bellen. U belt onderling gratis naar alle collega’s. En wordt er in uw bedrijf vaak en lang naar het buitenland gebeld? Dan kan de besparing oplopen tot wel 70%!

Waar ook ter wereld

Werken en bellen waar u maar wilt. Op kantoor, vanuit huis of aan de andere kant van de wereld. De klant ziet gewoon het vaste bedrijfsnummer op zijn scherm. Wel zo professioneel. VoIP is locatie onafhankelijk. Dit betekent meer vrijheid en een betere bereikbaarheid, waar u ook bent.

Alle functionaliteiten op een rijtje:

Doorschakelen, onbeperkt aantal voicemails, wachtrij, welkomstbericht, open/gesloten tijden, vast en mobiel integratie, online faxen, een deur openen op afstand met je telefoon, videobellen met Teams.

Background image

Background image

Eenvoudig uit te breiden

Opschalen of juist afschalen? Geen punt. Het systeem is namelijk schaalbaar en eenvoudig en voordelig uit te breiden. Zonder wachttijden en zonder hoge kosten.

Hoge kwaliteit

Bij VoIP is HD bellen mogelijk. Dit zorgt voor een optimale geluidskwaliteit.

VoIP support

Een veelgehoorde angst als het gaat om internetbellen is dat je niet bereikbaar bent in het geval van een stroom- of internetstoring. Geen zorgen! Easy2Begin schakelt alle binnenkomende gesprekken gewoon door naar één of meerdere mobiele telefoons. Zo blijft u altijd bereikbaar.

Maatwerk

Wat uw wensen ook zijn, soms zijn ze net even anders dan wat wij standaard in onze abonnementen aanbieden. Easy2Begin heeft meer dan 11 jaar ervaring in het bieden van persoonlijke en creatieve maatwerkoplossingen voor zakelijke telefonie. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie over VOIP?

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.